חפש מאמן

איזור בארץ

התמחות

ברוך הבא, אורח
שם משתמש סיסמא: זכור אותי

אימון שאלות ותשובות
(1 צופה) (1) אורח

נושא תגובה: כיצד לבחור קורס קואוצ'ינג

שם
דיון
קודי פורום
B) :( :) :cheer: ;) :P :angry: :unsure: :ohmy: :huh: :dry: :lol: :sick: :silly: :blink: :blush: :oops: :kiss: :woohoo: :side: :S :evil: :whistle: :pinch:
הודעה
הגדל /  הקטן
הזן קוד כאן

היסטוריית דיון של : כיצד לבחור קורס קואוצ'ינג

מקס. מראה את האחרון 6 הודעות - (הודעה אחרונה קודם)
לפני 9 שנים, 5 חודשים #576

yosi

יוסי אילות
050-2278555
לפני 9 שנים, 5 חודשים #575

yosi

שלום אלון,

לעניות דעתי, הבחירה אכן אינדיבידואלית,לפי מה שנכון למה שדרוש לך. אשמח לשתף מה הנחה אותי בבחירת מקום הלימודים. אני עוסק במישרה מלאה באימון מקצועי מתחילת 2004, עובד עם מאות לקוחות מרחבי העולם ומישראל. והנה השיקולים שעמדו לנגד עיני בבחירה בביהס שהביאני עד הלום:
היה לי חשוב שבית הספר קיים הרבה שנים, שיהיה עם ניסיון רב לאומי עם אלפי בוגרים שעוסקים באימון.
איכות המנחים, הניסיון שלהם ובקרת האיכות. מגוון רחב של מנחים בשביל לקבל מסר רב של סגנונות. תשתית, מתודה וספרות שנכתבה ע"י בית הספר ובעיקר לימוד התנסותי חווייתי, - אלו היו עיקרי הקריטריונים שלי בבחירה לכן בחרתי אז ב CTI .
למען שקיפות וגילוי נאות אני מציין כי לאחר כשנתיים מתחילת לימודי הצטרפתי לצוות המייצג אותם בישראל ועשיתי זאת עד לפני כשנתיים. וכ 4 שנים לאחר תחילת לימודי ולאחר הכשרה ארוכה ואינטנסיבית הצטרפתי לפקולטה בה אני חבר עד היום.
המלצתי הסובייקטיבית כמובן היא לבדוק ולהיפגש עם הנציגות הנוכחית של CTI בישראל. פרטים באתר שלהם www.ctiisrael.co.il או אצל יערה בן חיים מזרחי 052-9521555
לפני 9 שנים, 5 חודשים #574

alonhai

שלום, שמי אלון ואני מעוניין לעבוד כמאמן. אני בן 26 וזה עתה סיימתי תואר בפסיכולוגיה.
ישנם עשרות מכוני אימון ואני מתקשה להחליט לאן עליי לגשת. האם יש לכם המלצות על מכונים ספיציפיים או הכוונות בנוגע לאילו קריטריונים עליי להביא לכדי שיקול בהחלטה שלי?
תודה מראש.
זמן ליצירת דף: 0.09 שניות

ניוזלטר

הרשם לניוזלטר - הזן כתובת דוא"ל